قیمت دوربین مداربسته آنالوگ موضوعی است که در این مطلب به بررسی آن میپردازیم. دوربینهای آنالوگ یک نوع از دوربینهای نظارتی هستند که سیگنالهای تصویری را به صورت آنالوگ ارسال میکنند. این سیگنالها از طریق کابلهای کواکسیال به دستگاههای ضبط کننده منتقل میشوند.
از ویژگیهای اصلی این نوع دوربینها، میتوان به کیفیت تصویر محدودتر نسبت به دوربینهای دیجیتال، قیمت ارزانتر، نصب و راهاندازی آسانتر، ارسال تصاویر به صورت زنده و بدون تاخیر زیاد و اینگونه موارد اشاره کرد. در ادامه به بررسی کاملتر این نوع دوربینها میپردازیم.
قیمت دوربین مداربسته آنالوگ HD
هزینههای پنهان تاثیرگذار در قیمت دوربین مداربسته آنالوگ
زمانی که بحث قیمت این نوع دوربینها میشود اغلب افراد گمان میکنند که قیمت نهایی برای خرید این ابزار امنیتی فقط مختص به خریداری دوربین میشود؛ اما در واقع اینگونه نیست و قیمت نهایی این دوربینها در چند بخش مهم تقسیم میشود و میتوان آنها را هزینههای پنهان این دوربینها در نظر گرفت. در ادامه این هزینههای پنهان را بررسی میکنیم:
- کابل کشی: درست است که کابل هزینه زیادی ندارد اما در صورتی که متراژ محل نصب، نیازمند کابل کشی زیادی باشد لازم است هزینه گزافی برای این مورد پرداخت شود.
- منبع تغذیه: کیفیت و توان منبع تغذیه، بر روی عملکرد دوربینها تاثیر بسیار زیادی دارد و برای داشتن یک منبع تغذیه خوب لازم است هزینه جداگانهای برای دوربین امنیتی خود در نظر داشته باشید.
- دستگاه ضبط کننده: دستگاههای ضبط کننده به عنوان بخش اصلی ذخیرهسازی تصاویر به شمار میروند؛ این دستگاهها با توجه به تعداد کانالها و کیفیت ضبط، قیمتهای متفاوتی دارند.
- هارد دیسک: ضبط تصاویر در هارد دیسکها که در دستگاههای ضبط قرار دارند انجام میگیرد و معمولاً هارد دیسکها هزینه بالایی دارند.
- لوازم جانبی و هزینه نصب و راهاندازی: لوازم جانبی همانند اتصالات، جعبه تقسیم، بست کابل، داکت و… در مجموع هزینه قابل توجهی ایجاد میکنند؛ همچنین هزینه نصب و راهاندازی با توجه به تخصص نصاب و شرایط محیطی تغییر میکند.
عوامل موثر بر قیمت دوربین مداربسته آنالوگ
همان طور که میدانید، قیمت دوربینهای آنالوگ با توجه به مواردی متغیر است. در ادامه به بررسی این موارد میپردازیم:
- کیفیت تصویر: در دوربینهای آنالوگ معمولی، کیفیت تصاویر مطلوب و مناسب به شمار میرود و طبیعتاً به هر میزان که وضوح و کیفیت تصویر بالاتر باشد؛ قیمت دوربینها نیز افزایش مییابد.
- نوع لنز: دوربینهایی که قابلیت تنظیم لنز داشته باشند از قیمت بالاتری نیز برخوردار هستند.
- نوع بدنه: نوع بدنه دوربین از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا اغلب ویژگیهای فیزیکی دوربینها همانند ضد آب بودن، به نوع بدنه آنها بستگی دارد. معمولاً دوربینهایی که برای فضاهای بیرونی طراحی میشوند از بدنه مقاومتری برخوردار هستند و به همین دلیل قیمت بالاتری نیز دارند.
- تکنولوژیهای به کار رفته در دوربین: نسلهای جدیدتر دوربینهای آنالوگ علاوه بر کیفیت بهتر، از تکنولوژیهای جدیدتری نیز استفاده میکنند و طبیعتاً در قیمتهای بالاتری نیز عرضه میشوند.
مقایسه قیمت دوربین مداربسته آنالوگ با دیجیتال
دوربینهای مداربسته آنالوگ و دیجیتال در چند مورد تفاوت قیمتی دارند که در ادامه به بررسی این موارد میپردازیم:
- قیمت اولیه: دوربینهای آنالوگ معمولاً ارزانتر از دوربینهای دیجیتال هستند. این موضوع میتواند به دلیل کیفیت و وضوح بالاتر در دوربینهای دیجیتال باشد.
- تجهیزات جانبی: سیستمهای دیجیتال به کابل شبکه و سوئیچ نیاز دارند در حالی که سیستمهای آنالوگ به کابل کواکسیال و دستگاه DVR وابسته هستند.
- هزینه نصب: نصب دوربینهای آنالوگ سادهتر و ارزانتر است. همچنین نصب دوربینهای دیجیتال نیاز به نیروی فنی و تخصصی دارد.
- امنیت و قابلیت هوشمند: دوربینهای دیجیتال قابلیتهای پیشرفته و هوشمندی همانند تشخیص چهره و حرکت و ارسال هشدار را دارند؛ در صورتی که دوربینهای آنالوگ فاقد این امکانات هستند. همچنین دوربینهای دیجیتال قابلیت ارتقا دارند.
اقدامات مجموعه امن آوا چیست؟
ما در این مطلب به قیمت دوربین مداربسته آنالوگ پرداختیم. برای جمع بندی لازم است بدانید که اگر هدفتان برای خرید دوربین، صرفاً یک نظارت ساده و با هزینه محدود است میتوانید سیستم آنالوگ را تهیه کنید که قیمت به صرفهتری نیز دارد؛ اما اگر برای نظارت محیط مورد نظر خود نیازمند کیفیت، امکانات و امنیت بالا هستید؛ لازم است سیستمهای دیجیتال تهیه کنید.
در پایان لازم است بدانید، برای خرید هر گونه تجهیزات امنیتی، باید به یک مجموعه معتبر در این زمینه مراجعه کنید که پیشنهاد ما مجموعه آمن آوا است و به عنوان یک مجموعه موفق در این زمینه شناخته شده است. همچنین در این مجموعه میتوانید قبل از خرید، از خدماتی همچون مشاوره بهرهمند شوید و تجربه یک خرید مطمئن و با کیفیت را داشته باشید.